24 december 2015

Fijne kerst

 
 


Deze mixed media kalender heb ik nog kunnen maken en zo ook nog een paar dingen voor de 100 van het forum kunnen afstrepen.

17 december 2015

Van harte

Deze kaart heb ik gemaakt voor de demo van afgelopen zaterdag bij Stuifzand Allerhande met het leuke blokje floral paper en with love paper.
 
 
De hoekjes heb ik een beetje nat gemaakt en gekruld en daarna gedroogd met de heattool en dan zit het lekker stevig. In de hoekjes heb ik een klein vierkantje papier onder het gekrulde geplakt.
 
 
De vlinder heb ik gestempeld met stazon op een stukje sheet.
 
 
De kaart hier boven is gemaakt met de mooie bloemen randstans  en een bloemen stempel en de kaart hieronder heb ik weer gemaakt met het mooie papier blokje (Als eerste kaart) en de mooie bloemen stempel 

 
Bedankt voor je bezoekje en jullie leuke reacties.
 
 
 
 

13 december 2015

pocket letter

Voor de demo dag in Zuidwolde  heb ik een pocket letter gemaakt, maar omdat het in plastic hoesje zit was het heel moeilijk om het zonder schittering op de foto te krijgen.
 
Tja de winter moet eigenlijk nog beginnen maar met de super mooie stencil tuinset heb ik  deze pocket letter gemaakt,  en op het plastic hoesje  is de titel (is ook een liedje) en de schop, de bezem en het hekje geplakt. Een prachtige set is dit.
 



Bedankt voor je bezoekje