2 december 2018

Dikke kerstknuffel

De laatste  Knuffel Challenge voor dit jaar is gisteren gestart en op het  Inspiratieblog  van Anne Gretha   kan je zien wat de  andere designers hebben gemaakt. 

Deze keer vragen wij om een kerstknuffel te maken. 


De achtergrond heb ik gemaakt met een sjabloon,  oxide inkt en een beetje water sproeien en deze voorzichtig op de kaart gelegd en meteen een keukenrol-papiertje  over het sjabloon gedaan om het overtollige water/inkt weg te deppen.

De kerstballen heb ik eerst gestanst en met inkt bewerkt en daarna de mooie tekst-stempel van Anne Gretha  gestempeld. Een touwtje  en een strikje bevestigen en op de kaart plakken.
Daarna nog  de kerstknuffel-stempel op een stuk zilverkarton gestempeld  en deze  verhoogd op de kaart  geplakt. Randjes geinkt en ook op het zilverkarton geplakt en daarna op een dubbele witte kaart geplakt. Bedankt voor jullie bezoekje en tot een volgende keer. 

7 opmerkingen:

Je@net zei

Gaaf effect en een heel mooie kaart, Els!

Annerieke zei

Mooie kaart Els! Achtergrond is prachtig met dat "aquarel" effect. Ook erg leuk hoe je de kerstballen hebt bewerkt met inkt en later nog bestempeld. Subtiel effect zo met het zilverkarton.

Marjan Küppers zei

Mooi zeg, het is net alsof die ballen echt zijn! Beetje een 3D effect, zeg maar. Prachtige achtergrond ook!

Gerrina zei

Heel mooi Elske! Lijkt alsof de ballen voor je achtergrond hangen! Groetjes, Gerrina

Diny zei

Wat een prachtige kaart Els!
Groetjes Diny

Monique zei

Hoi Els, ik vond het ook reuzeleuk om je te ontmoeten. En ik ga je zeker volgen want je maakt al net zulke mooie kaarten als je lay-out van vanmiddag!
Lieve groetjes, Monique

piseth san zei

Thank you for the good and very helpful information. It is very interesting. I love all the things you share and see your beautiful creation. Thank you for sharing with everyone.
ดูหนังออนไลน์