15 mei 2019

scrapdag


Afgelopen zaterdag hadden we weer de jaarlijkse scrapdag  en dat is altijd een  heerlijke goed verzorgde dag. We krijgen een tas met materialen en een beschrijving,  en ook aan eten en drinken met wat lekker is geen gebrek. Een super fijne dag waar we elk jaar weer met plezier op terug kijken.
Bedankt dames!
 Dit jaar kregen we de materialen om een ticketmal albumpje te maken en natuurlijk had ik deze niet helemaal klaar gekregen, maar nog een klein beetje thuis afgemaakt.  En er was een bingo  en heb ik een super mooi paper pad van studio light met bloemetjes gewonnen.


Mijn buurvrouw is jarig geweest en voor haar heb ik een heerlijk stuk fudge gekocht en  er een leuke label bij gemaakt.9 opmerkingen:

Je@net zei

Gezellig zo'n gezamenlijke scrapdag, Els.
Vind je boekje ook super gaaf geworden. Ook het cadeautje voor de buuf ziet er erg leuk uit zo!

Alexandra zei

Mis dat wel hoor van die gezamelijke scrapdagen. Maar jij hebt weer kunnen genieten, heerlijk en dan ook nog eens winnen bij de bingo :) De jarige buurvrouw boft ook weer, yummie. Leuk album gemaakt met de ticketmal.

Marjan Küppers zeiDat album ziet er geweldig uit! En wat een leuke prijs en labeltje voor je buurvrouw!

Annerieke zei

Wat een mooi albumpje Els, gaaf met alle leuke details. Door jouw foto's wil ik deze zomer ook varen in Giethoorn ;-). Leuke fleurige paperpad en mooie bloemetjes heb je gewonnen. Gezellig cadeautje voor je buurvrouw, leuk verpakt!

Scraptastisch zei

Gezellig Els een verzorgde scrapdag, je zal weer genoten hebben en je album met de ticketmal is hartstikke leuk geworden en foto's van Giethoorn erin ... mooie memory!
xx Gerie

martina's kaartjes zei

wauw, dat ziet er allemaal toppie uit ! wat een leuke herinnering heb je zo gemaakt, lekker lang nagenieten zo
grtjs,martina
x

Sandra Smith zei

Wow wat een gaaf albumpje zeg!
En wat een leuke stansd (die gaat op mn wil ik heeeeeel graag hebben lijstje ;-)

Kitty zei

Zoooo, jij bent weer druk geweest. Wat een leuke creaties. Fudge, jammie, lekker en leuk cadeautje. Het albumpje is super en wat een leuke prijs heb je gewonnen!

martina's kaartjes zei

jij hebt je weer mooi voor elkaar ! geslaagd werkje
grtjs,martina DT 52 WTC
x