26 november 2010

Hallo allemaal,

De afgelopen tijd heb ik nog een kerstkaart kunnen maken van het prachtige S.E.I papier nr. 8-2704 en natuurlijk weer een pracht stempel gebruikt die ik op de beurs had gekocht. Weer met versa mark en embossingpoeder Ruby Red gewerkt. Dat geeft zo'n prachtig effect. Randpons sterretje van Martha Stewart. Bloempons en nog een bladpons van Florial punch. 'Fijne' zijn letters van Nellie Snellen en gekleurd met Copic nr. R 29
 Ook heb ik nog een kaart gemaakt voor een vriendin die helaas niet meer per mail te bereiken was en toch even iets van me wilde laten horen.
De tekststempel heb ik weer gemaakt met  versa mark en dan embossingpoeder 'espresso' erover. Blad en randpons van Martha stewart. De bloem achter de tekst heb ik met de cricut uitgesneden en cartridge Accent Essentials gebruikt. Het bruine gaaslint had ik ooit al eens in een bloemstuk zitten en zo toch weer hergebruikt, hahaha. 'Veel liefs' letters van Nellie Snellen en het design papier is van Basic Grey Pattern paper nr. 1149 en 1155.
Ook dit kaartje gevuld met waxine kaarsjes had ik een paar weken geleden al gemaakt voor Hilde
Design papier van Basic Grey Capella nr. 2395 en een kantje  en donkerbruin suede lintje. Letters weer van Nellie Snellen en gekleurd met de copic E 49.  hotfixsteeentjes  

Hopelijk vinden jullie deze kaartje ook leuk en tot een volgende keer.
Groetjes van Els

7 opmerkingen:

Patricia zei

Hoi Els, je hebt 3 prachtige kaartjes gemaakt zeg. Vooral die onderste 2 vindt ik helemaal super!! (De bovenste ook hoor, maar ik ben niet zo van de kerstkaarten maken vandaar)
Wat heb je trouwens een superlief tekstje op je vriendinnenkaartje staan. Helemaal top! Groetjes Patricia

Jolanda zei

zo wat een mooie kaartjes zeg!Super mooi gemaakt!!
Fijn weekend!

marika zei

dat zijn weer drie hele mooie kaarten!
heel mooie tekst ook op je vriendinnenkaart

groetjes,marika

chantal zei

dit zijn weer prachtige kaarten. Je bent echt goed op dreef hé. Proiciat met je gepubliceerder kaart.
Liefs Chantal

Judith zei

Hallo Elske,
Ik vind je kaarten allemaal heel mooi. De theelichtjeskaart is op dit moment een veel gemaakte, maar blijft zo leuk om te zien! Iedereen gebruikt toch net weer ander papier en aankleding (:
Wat leuk dat je in een blad staat, gefeliciteerd! groetjes van Judith

Wendy zei

Wat een mooie kaarten heb je gemaakt

Groetjes Wendy

Dinie zei

Hoi Els

Hele mooie creaties heb je weer op blog gezet
Mijn complimenten

groetjes Dinie