27 juni 2011

Mannenkaart en meer

26 juni 2011


Hallo allemaal,Dank jullie wel voor alle enthousiaste reacties op mijn vorig kaartje..

Deze mannenkaart hadden jullie nog van mij tegoed en de jarige vond het een mooi kaartje. Een poos geleden zag ik een boekenlegger met magneet bij de brunawinkel en vond het zo leuk om daar iets mee te doen. 2 vakjes heb ik op de voorkant van de kaart gemaakt en in het linker vakje kon de tag in het rechter vakje de boekenlegger. Van Marit heb ik de digistempel

Ook ben ik mijn met mijn to do lijstje aan het afwerken en heb voor mijn beide kleindochters een zelfde Layout gemaakt, omdat ze t.z.t. allebei een foto album krijgen.

Designer for a DayOok had ik de vrijheid genomen om Marianne van Marianne Design te mailen en vertelde haar dat ik het leuk vond om iets voor haar haar te maken. Dezelfde avond reageerde Marianne nog op mijn mail dat er iets leuks mijn kant op zou komen. Nou daar lag ik onder de brievenbus en 2 dagen later lag deze creatable op mijn deurmat.


Dit kaartje heb ik ervan gemaakt

en toen kreeg ik de Award Designer for a DayHet is deze keer weer heel wat en ik hoop dat jullie het ook weer leuk vinden.

Lieve groetjes Els


20 juni 2011

Mee gedaan met challenge.


Hallo allemaal,

Ook ik heb eens de tijd gevonden om mee te doen met een challenge van scrapbook Nederland en vond het leuk om dit kaartje te maken.


Papier van Basic Grey Kioshi 2339
cricut cartridge Give a Hoot en Accent Essentials
Ek bloempons
Creatable Marianne Design
Pearl maker lila
Metal spacer
Brads
Takjes pons Martha Stewart
En de stempel is van 7 gypsies, een oudje die ik nooit meer gebruik
maar wel mooi vond om hier op te doen. Ik heb het 'congratulations' dus uitgeknipt, gestempeld en direct bestrooit met paars embossingpoeder.

Dank je wel voor het kijken en tot een volgende keer.
Groetjes Els

16 juni 2011

Mijn canvas is klaar

Hallo allemaal,

Een poos geleden deed ik mee aan een cropdag en gingen we deze canvas maken.
Erg leuk om dit te beplakken met stukjes krantenpapier en bewerken met Gesso. Zelfs de bloem was nog wel wat bewerkelijk om te maken, maar bijzonder leuk om te doen. Ook ik kreeg mijn canvas die dag niet klaar en dan thuisgekomen leggen we de canvas op het buro en daar vandaan ging het al eens iets verder weg. Nu had ik al het 1 en ander gemaakt en kreeg opeens een aanval van 'scrapdrang' en zie hier het resultaat. Ik hoop dat jullie het ook mooi vinden.
Deze canvas is gemaakt met het schitterende Riddersholm designpapier.  


Nou zat ik toch al in de scrapweeën en heb dit album dus ook maar afgemaakt.
Het is een heerlijk gevoel dat dit weer echt klaar is en ik hoop dat jullie het ook weer leuk vinden.
Lieve groetjes van Els
2 juni 2011

kaartje van restjes

Dit is niet te geloven, maar zelfs voor de tweede keer is mijn bericht verdwenen. Netjes opgeslagen en dan plaatsen weg is die weer.
Vanmorgen had ik 2 kaartjes geplaatst en wilde net een geplaatste reactie gaan lezen en weg was mijn  geplaatste verhaaltje met foto's en de reactie.
Op mijn buro lag een mooie sketch, waarvan ik helaas niet weet van welk blog ik die heb gehaald en wie het wel weet kan het hier melden. maar deze kaart heb ik gemaakt van 16 vierkantjes.
Het was nog wel een hele klus om die vierkantjes netjes op de kaart te plakken, maar is toch wel aardig gelukt.

Deze kaart heb ik gemaakt voor een scrapvriendin die maandag geopereerd is en kon wel een opkikkertje gebruiken. Het dubbelzijdig papier is van Marieke's paperbloc en over de bloem heb ik een laagje Glossy Gel aangebracht.
Hopelijk vinden jullie het ook weer mooi en bedankt dat je kwam kijken.
Lieve groetjesvan Els