28 juli 2011

Toch nog wat gemaakt

Hallo,

 De afgelopen tijd heb ik nog best wel wat gemaakt, maar ik ben wel een beetje (veel) afwezig.
Voor mij nichtje heb ik een soort labelkaart gemaakt waar 2 labels in kunnen.
De achterste label voor een zakje thee en de voorste voor 'tea time' .
 

Deze Lo heb ik voor mijn kleindochter gemaakt. Ze had een verkleedpartijtje gehad met een fotoshoot en de foto's zijn zo leuk om te scrappen.
Bij de labelkaart en de lo heb ik veel gebruik gemaakt van de cricut en creatables van Marianne Design.

Deze vakantiekoffer heb ik gemaakt met een echte rits erin. Het model kan je bij Duo challenge blog  aanvragen. De onderste kaart heb ik gestanst met een grote creatable van Marianne Design en toen de randen ge├»nkt en bestrooid met embossingpoeder. Ook het vogeltje gemaakt met de creatable van Marianne Design en de de letters met de Cricut gesneden.

Na het overlijden van mijn vriendin is het me allemaal een beetje teveel geworden en hebben jullie op het blog van Annette  al kunnen lezen dat ik per 1 augustus stop als Designer van Annette's Creafarm.  Annette bedankt voor de fijne tijd die we samen gehad hebben en ik wens je heel veel succes met Creafarm

Leuk dat je weer even kwam kijken en lieve groetjes van mij.


9 juli 2011

Kijk

Hallo allemaal,
Deze foto vond ik heel moeilijk om te scrappen. Teveel groen en een verkeerde kleur groen en dit was echt passen en meten om er een aardige lay-out van te maken. Sharon had zelf dit papier uitgezocht en dus moest oma er maar wat van maken en nu ben ik redelijk tevreden.


De sketch is van Scrapdelight en papier van Maja Design, Crea Diem en Cratepaper Portrait Colletion. Cardstock. Ponsen van Martha Stewart en Vlinderponjes van Nellie Snellen ( vlindertjes in de cirkel) Ook de letters 'Natuurmoment' zijn van Nellie Snellen. Een creatable van Crealies en hotfix steentjes. Garen van Sew Easy, knopen en glossy accent.Afgelopen week met mijn scrapvriendin nog 2 tasjes gemaakt uit de Cards Only met papier van Basic Grey. Creatables  vogelkooi, vogeltje en de open bloem van Marianne Design. Randpons Martha Stewart, Versamark en embospoeder  en de  veel gebruikte Ek bloemponsen. Eye lets en touw. Veel van deze spullen zijn ook te koop bij  Annette's Creafarm  Het rechter tasje is voor een zieke met een zakje soep en het linker tasje voor een man met iets van Bjorn Borg erin.
Bedankt voor jullie bezoekje en hopelijk vinden jullie het mooi.
Lieve groetjes van Els