28 augustus 2012

Layout otter

Hallo, afglopen zondag was er een heel gezellige crop en daar heb ik het begin kunnen maken van deze layout. Toen onze kleindochter de afgelopen vakantie bij ons was zijn we naar Oikos geweest. Wel gek dat we er nooit eerder zijn geweest want het is op de fiets misschien 5 minuten. Michelle  vond deze otter zo ontzettend leuk, lief, speels, vrolijk en snel  waterdier dat we er minstens een half uur hebben staan kijken zo leuk dat het was.
Het papier is van Riddersholm. Een malletje gebruikt met walnut distress inkt. De letters en de klok met de stans van Tim gemaakt. vlinders gemaakt met de pons van Nellie Snellen en ze blijven leuk. Verder lekker veel bloemen geplakt en het voorbeeld heb ik bij Gabriëlle vandaan.  
.
 
Even klikken voor een grotere foto en leuk dat je weer even kwam kijken.
Tot een volgende keer.

21 augustus 2012

Gefeliciteerd


Vandaag eindelijk maar weer eens een kaartje gemaakt, want wat was het warm. We hebben de afgelopen week heerlijk gefietst en gewandeld en gewoon lekker wat gelezen.
Op het forum van Millies stond deze week onderstaande sketch en die was niet moeilijk te maken, maar ik vond hem heel mooi dus heb ik er de bovenstaande kaart van gemaakt. 

Ook had ik broodzakjes gekocht en toen zag ik in Cards & much more nr. 3 leuke kaarten staan. Dit is echt leuk te maken. Ik heb de witte broodzak eerst geïnkt en toen de ponsrand gemaakt. Nou was ik zaterdag met mijn scrapvriendin op het creaspektakel in Kampen en heb er een leuke cartridge voor de cricut kunnen kopen.  Daar heb ik deze teksten  mee gesneden.
Deze label zit in de broodzak en de tekst vond ik zo leuk voor mijn kennis die ik al heel lang niet gesproken heb. 

Op de foto klikken is groter kijken.
Bedankt voor het langskomen en tot een volgende keer.


13 augustus 2012

zo blij

super blij dat ik net heb gelezen dat ik 1 van de 4 prijswinnaars ben van de jubileumchallenge.  Het is een enorm succes geweest en dat terwijl er nog zoveel mensen op vakantie zijn.
Met deze kaart van  M@rjan   heb ik de challenge gewonnen


en dit kan ik binnenkort in de brievenbus verwachten
Is toch erg leuk om dit te winnen en........... ik mag de mooie jubileum button op mijn blog plaatsen.
bedankt voor het langs komen en tot een volgende keer.12 augustus 2012

doosje voor een boekje

Dit doosje heb ik gemaakt om er een boekje in te doen dat mij leuk leek voor een forumlid die binnenkort gaat trouwen. Ze heeft het inmiddels ontvangen en vind het gelukkig mooi.  


Papier is van Riddersholm en het hartje is van steen en geglazuurd. Verder leuke kantjes die ik bij Van Goor op de markt in Hoogeveen heb gekocht en hij heeft hele leuke lintjes met auto's erop voor jongens. Natuurlijk heb ik weer malletjes gebruikt van Marianne Design en de pareltjes zijn ook nog van MD.
Dit is de binnenkant die ik ook een beetje gepimpt heb.
Ik hoop dat jullie het ook weer mooi vinden en bedankt voor al jullie leuke reacties op mijn vorige post.

7 augustus 2012

kaartjes gelift

Bij het lifchallege blog staan nu jubileum uitdagingen en ze zijn zo mooi gemaakt dat ik ook een poging ga wagen. Deze heb ik gelift en vond deze kaart een echte uitdaging.


en deze heeft M@rjan gemaakt

Deze heb ik weer gelift en eigenlijk heb je hier maar 2 piep kleine restjes voor nodig en cardstock voor een kaart en lintje.
en deze heeft Nadine gemaakt

Bedankt voor het kijken en tot een volgende keer.

4 augustus 2012

Op de uitkijk

Deze layout heb ik van de week gemaakt. Het lijstje was van blank  hout die ik geverfd heb met ver-day verf en daarna met wat vogelgrit en lijm en een beetje verf het grit erop gedaan.  De sketch heb ik van Annemarie die ze een paar maanden geleden had gemaakt voor Creabest, maar ik heb hem gespiegeld.
Daarna de Ver-day patina met een microstuiver er over en het resultaat zie je pas na enkele uren dat het gaat oxideren. Echt heel leuk werkje.
o ja ik heb de layout op een canvas geplakt en deze twee hondjes zijn van onze dochter en daar passen we regelmatig op nu ze aan het verbouwen zijn. Hieronder de leuke sketch van Annemarie.

Ook nog een mannencreatie gemaakt van een pringlebus gevuld met lekkere dropjes voor een goede vriend. Op het deksel met hotfix steentjes en wijzers gemaakt en lijkt op een klok.

Bedankt voor het kijken en tot een volgende keer.