29 augustus 2011

Met folie gewerkt en 2 kadootjes

Hallo allemaal,

Voor het eerst heb ik met folie gewerkt en vond het heerlijk om zo bezig te zijn. Het is eigenlijk een probeersel, maar nu is het zo leuk geworden dat ik het hier toch maar laat zien en ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Was ik mijn scrapkamer weer eens aan het opruimen en toen kwam er een oud modelletje uit een doos vallen die ooit op een beurs was gemaakt. De maten opgenomen en dit is het vernieuwde resultaat.
In het midden zit een rechthoek om een zakje soep (voor een opkikker, of zoals ik heb gedaan; chocoade met een kadobon) in te doen.  
Voor een lieve kennis heb ik deze plak chocolade nog gemaakt en ze was er weer heel blij mee.   
Bedankt lieve bloggers voor het kijken en steeds weer een zo'n leuk berichtje achterlaten. Hopelijk staat er nu ook weer wat leuks voor jullie tussen, want het zijn 3 verschillende creaties.
Inmiddels heb een trouwauto gescrapt, maar die kan ik nog niet laten zien omdat het bruidspaar het nog moet ontvangen, maar a.s. weekeinde mag ik hem eindelijk laten zien.
Lieve groetjes Els

21 augustus 2011

kleine kadootjes gemaakt

Hoi,
Voor mijn schoonzus heb ik nog snel dit eenvoudige theezakboekje kunnen maken. Er zitten 2 theebuiltjes in.Deze verpakking heb ik gepimpt voor Sylvana die jarig was tijdens mijn vakantie en ben 1 van de gelukkig prijswinnaars geworden. Bedankt Sylvana.
En in de nieuwe stamper stond dit patroon en wist meteen dat ik deze zou maken voor een vriendin die heel even 'de weg' kwijt was. Ze is een liefhebster van thee en dus is de keuze niet zo moeilijk.  
Fijn dat je even kwam kijken en tot een volgende keer. Groetjes van Els

14 augustus 2011

Vakantie gehad

Hallo allemaal,


We zijn weer thuis van een heerlijke vakantie en we hebben de regenponcho wel 3 minuten aan gehad en dus hoor je mij niet klagen. In een super mooie groene omgeving en actief bezig zijn geeft ons een weer goed en ontspannen gevoel.


Eerst hebben we een gedeelte van het Pieterpad gelopen (Vorden tot Groesbeek) en daarna zijn we naar Thüringer wald gegaan en hebben daar verder gelopen.


Ook zijn we in Erfurt geweest en is een prachtige stad met heel veel smalle leuke gezellige straatjes en schitterende gebouwen en een prachtige brievenbus.

Voor de vakantie heb ik een Award ontvangen van Martina en ben er natuurlijk weer heel blij mee. Wel moet ik nu 7 dingen van mijzelf vertellen en doorgeven aan 7 mensen.

  1. Van mijn vakantie heb ik genoten en weet nu dat even in een andere omgeving goed voor mij is geweest.
  2. Dat er maar 60 minuten in een uur zitten en dat het soms (lees heel vaak) te weinig voor mij is.
  3. Huishoudelijk werk op een veel lager pitje staat sinds ik scrap.
  4. Ook voor mij chocolade favoriet is maar probeer er minder van te eten, omdat teveel gewicht heel ongezond kan zijn.  
  5. Natuurlijk respect hebben voor al wat leeft vind ik heel belangrijk.
  6. Ik heb nog steeds mijn grijze haren verstopt onder de verf.
  7. Dat ik nog steeds blij ben dat ik kan scrappen.
De Award geef ik door aan;
 en natuurlijk aan alle andere bloggers.

En als afsluiting van mijn vakantie heb ik gistermiddag de kaart gemaakt bij Art Journey in Sleen. Hopelijk kan ik binnenkort ook wat meer met mijn stempels gaan doen.

Bedankt voor het kijken.  en groetjes van Els