22 mei 2012

label en andere ...

Allereerst hartelijk bedankt voor al jullie leuke reacties op de vorige post.
Onderstaande label heb ik gemaakt voor een vriendin waar ik afgelopen zaterdag een super leuke dag mee heb gehad.

De label heb ik aan een heerlijk stuk echte zeep gemaakt en ze was er heel blij mee.


Eerst heb ik het raster geïnkt met versamark en toen paars embospoeder erover. Met de heatgun gedroogd en daarna geïnkt met verschillende kleuren distress inkt..

Vandaag ben ik een heerlijk dagje bij mijn vroegere buurvrouw geweest en het was erg gezellig en uiteindelijk heb ik toch nog bijna deze layout klaar gekregen. Thuis heb ik nog even de vlinders en de de titel opgeplakt. En gisteren had ik nog heel snel dit doosje met koffiepads voor haar gemaakt.
Roelien vond het doosje ook heel leuk en natuurlijk helemaal in haar kleuren.


Voor een grotere foto even klikken op de foto.
Bedankt voor het kijken en tot een volgende keer.15 mei 2012

Knuffels

Wat een leuke letters he. Tja ik was laatst bij Oeneke op een crop en daar was Wiebine bezig met deze letters en ze zijn van Tim Holtz. Ze zijn zo leuk. 

 Deze layout heb ik gemaakt voor mijn 13 jarige kleindochter. Ik weet niet of het aan de leeftijd ligt, maar ze wilde het graag in zwart gescrapt hebben. Zwart, sepia en een babyfoto? Ik vond het zo moeilijk. Zondag zag ik de bloem op het blog van Lean en die vonden we zo mooi dat Oma die ook maar moest maken.

.


Een metalen vlinder erop en de zijkanten nog met een bloemenrand gemaakt.
Zondag ga ik deze canvas naar mijn kleindochter brengen en ik hoop dat ze dit mooi vind.


als je op de foto klikt worden ze groter.
Bedankt voor het kijken en tot een volgende keer.

11 mei 2012

Een echte uitdaging

Al een poosje doe ik mee met een afvalrace van A Sister's Hoop en mocht tot het einde mee doen. De laatste uitdaging die was voor mij een echte uitdaging,  want ik heb namelijk geen animo om in april al kerstkaarten te maken. Meestal begin ik daar na de zomervakantie aan.
Woensdag werd de uitslag bekend gemaakt dat ik als winnaar uit de bus was gekomen en dat de sponsor JACOBI mij een presentje zou sturen. Joepie!
Deze twee kerstkaarten hebben meegedaan aan de wedstrijd  en onderstaande kaart had ik al eens ergens gezien zo met klok en dennenboompjes maar weet helaas niet meer waar en ik heb er een easelkaart van gemaakt.
En bij EKEF hadden ze 20 april een workshop van deze labelkaart en is erg leuk om te maken en geschikt voor een kerstkaart natuurlijk.

En kijk wat er vanmorgen al in mijn brievenbus zat en werd er verlegen van zoveel zat er in. 

Als je op de foto klikt kan je nog beter zien wat er in zit en ik ben er natuurlijk dik tevreden mee. Echt super leuke spulletjes en bedankt JACOBI voor de leuke pakket.
Jullie natuurlijk weer bedankt voor het kijken en de leuke berichtjes op de vorige post en tot een volgende keer.2 mei 2012

Terug van vakantie

Gisteren  zijn we terug gekomen van een heerlijke vakantie aan de Moezel. Wat kan je daar heerlijk relax wandelen naar de prachtige kastelen en schattige dorpjes. Ook Koblenz waar we een paar dagen zijn geweest is een bijzondere mooie stad met schitterende bezienswaardigheden en waar de rijn en de moezel samen komen op onderstaand punt.


Dit doosje had ik al voor de vakantie gemaakt, maar vergeten te plaatsen en was een uitdaging op de club van Marianne Design en is uit 2 delen gemaakt. Natuurlijk moesten er MD spulletjes gebruikt worden, maar dat is niet zo moeilijk.

Ik heb er een klein boekje in gemaakt en is niet groter dan 5 x 5 cm.  en is voor een vriendin die wel een beetje geluk kan gebruiken.
In het kleine boekje staan ook weer kleine spreukjes en dit keer over geluk
Op het forum had ik een layout gemaakt voor een afvalrace en mag nu getoond worden omdat er inmiddels gestemd is en ik nu bij de laatste 3 zit.

Dit is de eerste keer dat ik een randje met de naaimachine heb gemaakt en in het verleden nooit lukte en nu dus wel.
Dank je wel voor het kijken en tot een volgende keer.