31 oktober 2012

Nog maar weer Kerstkaartjes

Deze kerststerkaart liet Cissy op een forum zien en ik vond hem meteen leuk om te maken. Echt niet moeilijk hoor en gewoon even dit filmpje bekijken.
 
Hier is de kaart dichtgevouwen en zie je de leuke houten kerstfiguurtjes die we op de beurs in Hardenberg hebben gekocht. Een bloem gestanst van Tim en een tulebloem er onder gedaan.
 
En hier zie je de kaart open gevouwen en kan je meteen de washi tape zien. Je kan er verder niet veel in doen, want anders sluit de kaart niet zo mooi meer. Ook heb ik de kerst en nieuwjaarswens in gedaan. 
 Deze twee kerstkaarten zijn bijna hetzelfde en toch iets verschillend van kleur. zo'n kaart had ik ooit van iemand met kerst gekregen en ik blijf het een leuke kaart vinden om te maken.
  
Ook heb ik dit memobord nog kunnen maken. Tja we gooien niets weg. Allereerst zitten er kaartjes op die ik ooit van lieve mensen had ontvangen en kan ze niet wegdoen omdat ze veel voor mij betekenen.  De hartjes gemaakt met de mal van Marianne Design en de leuke lintjes heb ik bij Stuifzand in Zuidwolde gekocht. Dat is het enige wat ik gekocht heb.
Het stofje gekregen van mijn dochter, want die was er op uitgekeken en de canvas kreeg ik van een lieve vriendin die hem weg wilde gooien. De vulling was er nog en hoefde alleen maar de boel netjes neer te leggen en te nieten. 
Nog wat gestante bloemen er op en weer kwam mijn dochter of ik die knopen nog kon gebruiken. Zie hier ze zitten er al op.
Deze tekst vind ik heel bijzonder en die past er perfect bij.  Inmiddels heeft dit bord een mooi plaatsje gekregen waar ik regelmatig van kan genieten.
Bedankt voor al jullie leuke reactie op de vorige post en ben weer benieuwd wat jullie hier van vinden. Tot een volgende keer.
 


13 opmerkingen:

Anneke. zei

Wat een prachtige projecten, Els. Vind de eerste kerstkaart wel "Eruggg" leuk.
Groetjes Anneke.

marja zei

Wat een geweldige creaties Els, prachtig!!!!!

Lieve groetjes Marja.

Ans Gilbert zei

Hoi Éls,
Wat ben jij lekker bezig geweest eg, mooi je uitvouwbare ster..en ook prachtig de 2 kaarten en het memobord, super hoor en een prchtige tekst..WOW..

Liefs Ans

martina's kaartjes zei

jij zit duidelijk niet stil ! mooie creaties !
grtjs, martina
x

Marijke en Chantal zei

Prachtige kerstkaarten en wat een mooi model de bovenste. Mooi ook het memobord met een geweldige tekst!!
Groetjes, Marijke

Jeannette zei

geweldig Els, wat ben jij weer heerlijk bezig geweest, je memobord is geweldig en de tekst ook bijzonder, ga ik zeker bewaren, bedankt. Je kaartjes vind ik ook weer helemaal mooi, vooral die eerste, ik ga het filmpje zo bekijken hoor, heb ik overigens met je vorige ook gedaan erg leuk. 't was weer een lieve lust om even bij je op bezoek te komen, lieve groetjes Jeannette

marika zei

wat een mooie kaarten weer Els. Vooral die sterkaart,echt prachtig.
Ook dat memobord vind ik erg leuk om te zien.
Toch jammer dat we zo ver van elkaar vandaan wonen,ik zou al dat moois wel eens van dichtbij willen zien

groetjes,Marika

Riet zei

Wat schitterend gemaakt Els.

Liefs Riet.

M@rjan zei

Ik vind je kaartjes erg mooi, vooral de eerste! En je memo bord is een gaaf idee! Leuk hoor om daar kaartjes op te bewaren die je kreeg. Persoonlijke dingen doe je niet graag weg. Ik heb er zo'n metalen hart voor, dat hangt helemaal vol.

Kitty zei

Wat een mooie kaartjes Els, die ster is geweldig. En dat memobord is ook heel leuk met dat lieve roosjesstofje. Mooie quote heb je er op gehangen! Super!

Ria zei

Super leuk gemaakt Els, blijf genieten van je mooie spulletjes !!!

groetjes Ria

Ans zei

De kerstster ziet er prachtig uit mooi van kleur en de bLoem is super. De andere 2 kaartjes zijn heel leuk en het bord is superleuk, wil ik ook nog eens maken.

Liefs Ans

Miranda zei

ik heb een hoop gemist hier zeg. ik kwam even kijken naar jouw sterkaart. prachtig. en de andere creaties zijn ook weer mooi.