15 maart 2015

Gefeliciteerd en een doosje.


 Voor de demonstratie gisteren  met de nieuwe Joy artikelen  had ik deze kaart gemaakt en  het voorbeeld vond ik in een leuk magazine van Nellie Snellen. Tja en ik mocht dit bijzondere mooie houtnerf papier gebruiken en de nieuwe charms.
 Ik vind hem zelf  heel mooi geworden en ook leuke reacties gehad  tijdens de demo. De slinger 'gefeliciteerd' loopt zo lekker door over de 3 kaarten (die elk 10 x 14 cm zijn) die met touwtjes aan elkaar zijn gemaakt. 
Je kan op de foto klikken om groter te kijken en zie je de  mooie brads en charms ook beter.
 
En toen nog een leuk doosje  gemaakt  met het mooie floral paper bloc. en de leuke knopjes en die zijn zo degelijk en mooi met een schroefdraad en een plezier om er mee te werken. Aan deze zijkant heb ik een bloem op  Vellum geplakt  en met versamark en embospoeder bewerkt.
 

 En  de andere kant met  een stempel en groen Stazon  inkt op vellum  gestempeld en zo hier en daar nog wat pailletjes geplakt. 
Het doosje is ongeveer 10 x 7 cm
 
Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.  

10 opmerkingen:

Je@net zei

Twee prachtige creaties, Els. Vind ze allebei erg mooi geworden met die leuke papiertjes.
Nog een fijne zondag!

Marjan Küppers zei

Gaaf joh! Mooie kaart in erg leuk model, een sieraad voor op je kast als je dit krijgt. Ook het frutseldeusie, hihi is een mooie creatie.

Thamar, zei

Nou nou . Wat ben jij druk bezig geweest. Helemaal top. Ik vind het papier met houtnerf ook helemaal gaaf. Leuk voor een lo. En de kaart is geweldig lijkt net een hekje . En je doosje zo knap. Gewoonweg alles weer super.
Fijne zondag.
Hier komen de zaadjes ook uit

Sylviahobbycards zei

Mooie creaties,Els.Het drieluik met houtnerfpapier is top.

Groetjes,Sylvia.

Lean de Ruiter zei

Hele gave drieluik kaart heb je gemaakt en een mooi doosje ook zo met die laatjes.
groetjes,Lean

Alida zei

wat een leuke drieluik, ik heb inderdaad even op de foto's geklikt, wat een mooie charms heb je eraan gehangen. Dat doosje is ook weer zo schattig, leuk met die knopjes en die bloem een plaatje.

Ans Gilbert zei

Hoi Els,
Je hebt een prachtig drieluik gemaakt, mooi papier en erg leuk met de slingers..je frutseldoosje is gewoon keileuk!
Liefs, Ans

Brigitta Raaijmakers zei

Super gaaf drieluik Els! idd gaaf met die slinger over de hele breedte! Heel feestelijk!

Jeanette zei

De kaart heb ik in het echt gezien, en hij is prachtig, wat een mooi design papier, en dan de vlaggetjes, gewoon geweldig.

De knopjes die je op het doosje hebt gebruikt zijn inderdaad erg fraai, grappig klein doosje.

Groetjes Jeanette

Bianca Kalksma zei

Wat ben jij toch enorm creatief en wat een geduld om elke keer zulke mooie projecten te maken! Het houtpapier is geweldig en wat een prachtig resultaat!!