6 juni 2021

Ik wens je beterschap

 Vandaag laat ik een kaartje zien die ik gelift heb voor Liftchallenge 161 en ik heb de kaart ook meteen naar de post gebracht voor een zieke vriendin. 
Achtergrond is van wat ouder designpapier van MD en de stempel van de bloem is van Studio light die ik op designpapier heb gestempeld en daarna uitgeknipt en opgeplakt. 
Het donkerblauwe strookje onderaan de kaart heb ik bewerkt met een ruitjes stempel, versamark en  embospoeder, want ik vond het ruitjespapier bij  de voorbeeldkaart van Nicole  ook erg leuk. En nog een paar nuvo drops heb ik er op gedaan. 

Dankjewel voor jullie bezoekje. 

7 opmerkingen:

Alexandra zei

Mooie label, prachtig gedaan om zelf het ruitjespapier te maken.

Marjan Küppers zei

Mooi Els, op dit papier komt de bloem heel goed uit! Mooie combi van papier ook! Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge, dankjewel.

Elly zei

Mooie kaart Els, hier gaat ze blij mee zijn,
Groetjes Elly

Gerrina zei

Mooi is deze en met een heel aparte en goed werkende kleurencombinatie! Groetjes, Gerrina

Femminde zei

Wat een super mooi label Els!! En gaaf ja die ruitjes stempel. Ik heb er ook eentje en doe er veel mee.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Nicole Parmentier zei

Wat een prachtig beterschapskaartje Els! Ik vind de achtergrond ook zo mooi gedaan. Alles past perfect bij elkaar. Dankjewel voor het meedoen met de liftchallenge.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat heb je alles mooi op elkaar afgestemd Els en zo leuk zoals je dat ruitjespapier zelf gemaakt hebt. Ik vind het een plaatje en ik denk dat de ontvanger er erg blij mee zal zijn.
Lieve groetjes Miranda