6 april 2022

Ik wens je beterschap

Hallo  allemaal, 

 Gisteren heb ik voor Lift Challenge toch nog een inside tunnel kaartje kunnen maken en vond het een beetje lastig klusje, maar gelukkig met behulp van het filmpje is het mij gelukt. 

Dit de binnenkant


En de voorkant van de kaart.

 
Toch een gezellig kaartje voor mijn hobby vriendin.

Dankjewel voor jullie bezoekje en tot een volgende post. 

14 opmerkingen:

Elly zei

Wat een prachtige kaart Els.
Groetjes Elly

jackelien zei

Super mooi gemaakt.
Groetjes Jackelien

Marjan zei

Ja, een werkje is het wel, maar de moeite waard. Deze van jou is heel gaaf geworden, mooie voorkant en zo leuk de binnenkant met de bloemen en de bijtjes! Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge, Els!

alma.heijenk@gmail.com zei

tjonge wat een mooie kaart. een hele klus lijkt me.
groetjes Alma.
ps weer helemaal opgeknapt?

Je@net zei

Wat een super leuke kaart is het geworden, Els. Kan me voorstellen dat het een hele klus was, maar het resultaat mag er zijn!

Scraptastisch zei

Wat balen dat je weekendje weg niet door kon gaan je had je er zo op verheugd. Pleister op de wonde dat je thuis online nog mee kon doen maar is toch anders dan live aanwezig!
De liftvhallenge is zeker een hele uitdaging maar ook jij bent er ook in geslaagd Els! Prachtige kaart geworden met je inktachtergrond en mooie stansen!
xx Gerie

Trijntje zei

Wat een prachtige tunnelkaart. zeker een werkje... Maar daar houden wij wel van.. Het resultaat mag er zijn. de voorkant is ook erg mooi. Groeten Trijntje

Alexandra zei

Wow, wat een prachtige kaart, zowel de voorkant als de binnenkant ziet er geweldig uit.

Gerrina zei

Mooie kaart! Ik ben vooral weg van wat je gedaan hebt met de katoenplanten op de voorkant; zo mooi en zonnig! Groetjes, Gerrina

Cornelie zei

De bijtjes doen het goed deze challenge, zo grappig! Idd is het een klusje waar de meeste een beetje mee geworsteld hebben, maar ik vind je resultaat erg leuk geworden.
Mooie diepte heb je gecreëerd!
Leuk dat je weer meedoet met de liftchallenge!

Femminde zei

Nou die ontvanger wordt zeker opgefleurd zo!! Wat een toffe kaart Els.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Nicole Parmentier zei

Heel tof beterschapskaartje met de vrolijke bijtjes en bloemetjes aan de binnenkant. Nu maar hopen dat de echte Lente zich ook laat zien! Dankjewel voor je bijdrage aan de liftchallenge!

Femmy zei

prachtige kaarten Els, groetjes Femmy

Kitty zei

Jij bent echt niet bij te benen he? Wat een hoop heb je alweer gemaakt sinds ik hier de laatste keer keek! Ik ga ze allemaal langs hoor. Deze kaart is echt geweldig. Die bijtjes, tja, wie kan daar nu níet verliefd op zijn...