14 maart 2021

De herinnering blijft

 Hallo, 

Met de slimline frame  CR 1537  heb ik deze kaart gemaakt. 

Op een lang clearblok 2 kleuren distress oxide  aangebracht en met een  sprayflesje wat water op gedaan en toen afgedrukt op aquarelpapier. Daarna met een honingraat stencil en nuvo expanding mousse  bewerkt. De vlinder is van studio light en de tekst weet ik helaas niet. Met deze kaart wil ik meedoen met  Lift Challenge 159

Bedankt voor je bezoekje en tot een volgende keer.

10 opmerkingen:

Gerrina zei

Wat is deze super mooi! Leuke technieken bij elkaar! Fijn weekend verder!

Annerieke zei

Wat een mooie stijlvolle kaart heb je gemaakt Els. En verschillende technieken verwerkt, leuk om te zien/lezen hoe jij dat altijd doet.
Liefs, Annerieke

Marjan zei

Prachtige kaart, Els! Mooie tinten koos je en de structuur van de honingraat is prachtig met de vlinder en het draadje! Fijn dat je meedoet met de Liftchalleng, dank je wel!

Alexandra zei

Mooie kaart, mooie kleurencombinatie ook zo.

Elly zei

Prachtige kaart Els.
Groetjes Elly

Scraptastisch zei

Keigaaf Els je achtergrond kleuren zijn erg mooi en ook heel mooi bijpassend versierd! Je circle-layout met de schildpadden vind ik ook een topper!!!
xx gerie

Nicole Parmentier zei

Wat ik zo mooi vind aan je kaartje is dat je echt een mixed media achtergrond gemaakt hebt maar dat het door het strakke afkaderen toch iets straks heeft. Ook je kleuren heb je prachtig gekozen en de honingraat in structuurpasta is heel subtiel maar toch duidelijk aanwezig. Mooi gedaan!! Bedankt voor het meedoen met onze liftchallenge.

Femmy zei

erg mooie kleuren en kaart.

Wilma zei

Ik zag het kaartje bij de liftchallenge staan en dacht.....dat MOOIE kaartje ga ik eens van dichtbij bekijken.
Het is een MOOIE en INGETOGEN kaart die je hier laat zien Els.
Liefs Wilma ☺☺☺

Cornelie zei

Ik noem dit altijd Mixed Media CAS. Geen idee of dat bestaat, maar ik heb er zelfs een Pinterest bord voor gemaakt. Prachtig de technieken, verschillende structuren en tóch een rustige uitstraling. Heel mooi gedaan!
Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge Els!